Η SPACE HELLAS είναι κορυφαίος Digital Integrator και Value-add Service Provider, με διεθνή παρουσία στον χώρο των Tηλεπικοινωνιών, της Πληροφορικής και της Ασφάλειας. Η εταιρεία βρίσκεται στο επίκεντρο των τεχνολογικών εξελίξεων από το 1985, προσφέροντας στην αγορά ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας, τις οποίες υποστηρίζει με ένα υπερσύγχρονο τεχνικό δίκτυο. Στόχος της SPACE HELLAS είναι να δημιουργεί νέα δεδομένα στον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων και στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, παρέχοντας ανταγωνιστικές λύσεις προστιθέμενης αξίας.

O όμιλος SPACE HELLAS έχει επενδύσει δυναμικά στην παροχή ολοκληρωμένων τεχνολογικών λύσεων σε διαφορετικούς τεχνολογικούς τομείς όπως, Enterprise Software με τη SingularLogic, IoT με τη SenseOne, ευφυής γεωργίας με την AgroApps, καθώς και Cybersecurity, Big Data Analytics και Web Intelligence με τη Web-IQ.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στην Αθήνα, ενώ διαθέτει υποκαταστήματα σε όλες τις μεγάλες Ελληνικές πόλεις και στην Κύπρο, θυγατρικές στην Ελλάδα και σε πέντε χώρες του εξωτερικού, καθώς και δραστηριότητες που εκτείνονται από την Ευρώπη έως και τη Μέση Ανατολή.

Η SPACE HELLAS είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών από το 2000.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: www.space.gr