Η DIS προσφέρει λύσεις λογισμικού cloud που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, στοχεύοντας στους κλάδους Χονδρικής & Λιανικής, FMCG, Διανομής, Κατασκευής, Αυτοκινήτου και Υπηρεσιών.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στο Microsoft Dynamics 365 – Finance and Operations, ένα κορυφαίο στην αγορά cloud ERP, με 50.000+ πελάτες παγκοσμίως που μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για εξωστρέφεια και ανάπτυξη για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Το Dynamics 365 Suite είναι μια πλατφόρμα all-in-one, καινοτόμα, ευέλικτη, φιλική προς το χρήστη και αληθινό SaaS.

H DIS είναι ένας πάροχος λύσεων Microsoft Cloud (άμεσος συνεργάτης CSP), που προσφέρει μια πλήρη εμπειρία 360° για όλα τα προϊόντα cloud της Microsoft: Dynamics 365, PowerBI, Power Platform, Teams, SharePoint, Office 365, Azure και EMS. Παράλληλα, αναπτύσσουμε το Innovative Application Suite (ERP, Retail, WMS, Partner) και την εφαρμογή για κινητά b-anywhere (SFA, CRM, X-VAN, Merchandising).

Επανδρωμένοι με μερικούς από τους πιο έμπειρους και άρτια καταρτισμένους συνεργάτες στην ελληνική αγορά τεχνολογίας, επενδύουμε συνεχώς στην καινοτομία, την ενσωμάτωση τεχνολογιών αιχμής στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας και την εκπαίδευση και πιστοποίηση του προσωπικού μας.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 και κατέχει 13 εξειδικεύσεις της Microsoft. Το πελατολόγιο μας αποτελείται από περισσότερες από 400 εταιρείες, έχοντας υλοποιήσει με επιτυχία έργα πληροφορικής σε 30 χώρες της Ευρώπης.

website: www.dis.gr