Η AEGEAN, ως η μεγαλύτερη Ελληνική Αεροπορική εταιρεία της χώρας και μέλος της Star Alliance, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τόσο σε ανθρώπινο όσο και σε υλικό επίπεδο, σε πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων.

Η AEGEAN συγκαταλέγεται σταθερά στις πιο επιτυχημένες Αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης και ψηφίζεται συνεχώς από τους επιβάτες ανάμεσα στις καλύτερες σε ό,τι αφορά την εξυπηρέτηση και την άνεσή τους. Το 2021, η AEGEAN βραβεύτηκε για δέκατη συνεχή χρονιά και ενδέκατη φορά τα τελευταία 12 χρόνια ως «η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη», από τα Skytrax World Airline Awards. Eπίσης, αναδείχθηκε ως η 3η Καλύτερη Περιφερειακή Εταιρεία στον Κόσμο, έλαβε την 10η θέση στην Ευρώπη για το προσωπικό της, συγκαταλέχθηκε μεταξύ των 100 κορυφαίων εταιρειών παγκοσμίως (έλαβε την 36η θέση).

Το πρόγραμμά το 2022 περιλαμβάνει ένα δίκτυο 160 προορισμών, 31 εσωτερικού και 129 εξωτερικού σε 44 χώρες. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται με έναν από τους νεότερους στόλους στη Ευρώπη.

website: https://el.aegeanair.com/